Wat is Puur Tuinieren?

Deze site gaat over puur tuinieren in moestuin en siertuin. Hieronder verstaan wij tuinieren op strikt natuurlijke basis, dus zonder chemische middelen en met respect voor het milieu en alles wat leeft. Uitgangspunten als biologisch en ecologisch horen daar vanzelfsprekend bij.

De inheemse flora heeft een streepje voor op deze site. Gewoon omdat inheemse soorten hier nu eenmaal van nature thuishoren en beter passen in het grote natuurlijke geheel.

PuurTuinieren bestaat uit diverse onderdelen: informatieve artikelen, nieuwsberichten, persoonlijke blogs, een agenda en een uitgebreide bedrijvengids. Alle opgenomen bedrijven leveren producten en diensten die aansluiten bij onze doelstelling: het promoten van natuurlijk, eerlijk en duurzaam tuinieren.

Publiceren op Puur Tuinieren

Een groot deel van de informatie op deze site verzorgen we als redactie zelf. Maar we zijn altijd geïnteresseerd in samenwerking met personen en bedrijven die passen bij de site en onze uitgangspunten.

Heb je informatie of kennis waarvan je denkt dat deze interessant is voor onze bezoekers, en kun je deze op een aantrekkelijke manier verwoorden, neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Je hoeft echt geen professionele schrijver te zijn, als de basisinformatie goed is kunnen wij er als redactie een aantrekkelijk stuk van maken.

Zowel privépersonen als bedrijven zijn in pincipe welkom, zolang de geboden informatie maar interessant is voor onze lezers én niet commercieel van aard is. We bieden iedereen die bijdraagt – indien gewenst – een naamsvermelding en/of website-link.

Adverteren op Puur Tuinieren

Bedrijven, stichtingen en particulieren kunnen zich op diverse manieren profileren op deze site en/of de nieuwsbrief:

Commercieel

  • Banners, advertenties en content links;
  • Profiel in de bedrijvengids;
  • Als advertorial gemarkeerde artikelen en blogs. Inclusief recht op vermelding van 1 bedrijfsnaam en 1 persoonsnaam, plus maximaal 6 links naar website, social media, e-mail, etc. in en/of onderaan de content.

Niet commercieel

  • Gratis plaatsing van niet-commerciële informatieve artikelen en blogs. Zonder links, maar wel inclusief recht op vermelding van 1 bedrijfsnaam en 1 persoonsnaam, onderaan de content.

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op.

Colofon

PuurTuinieren.nl is een uitgave van BioBureau, onderdeel van:

Argos Media
Vierakkers 9
1852 GR Heiloo
072 – 999 69 88
info@biobureau.nl