Cursus ecologisch moestuinieren bij De Bolster

Samenwerking met Janneke Tops van de Gezonde Moestuin.

Het delen van kennis is één van de kerntaken van De Bolster. Daarom is besloten om de handen in één te slaan met Janneke Tops van de Gezonde Moestuin.

Klanten van De Bolster kunnen een ééndaagse cursus succesvol ecologisch moestuinieren volgen. Op deze wijze worden beginnende ecologische moestuiniers geholpen om succesvoller een moestuin te onderhouden.

“Het aanbieden van deze cursus is een doorslaand succes”, aldus Frank Vosselman, mede-eigenaar van De Bolster. “Samen met Janneke Tops van Gezonde Moestuin hadden we besproken dat het goed zou zijn om op één dag deze cursus aan te bieden. Tot onze grote verrassing kregen we zo veel aanmeldingen dat we momenteel al 9 cursusdagen hebben volgepland en een grote wachtlijst van geïnteresseerden hebben. We zien dat onze klanten het prettig vinden om hun kennis van ecologisch tuinieren te vergroten. Dat zij een grote betrokkenheid voelen bij biologische zaden, ecologisch tuinieren en duurzaam bodembeheer.”

De cursus wordt gegeven bij De Bolster in Epe.

BRONBiojournaal
Vorig artikelEerste editie ‘Agroecology in action’ blijkt schot in de roos
Volgend artikelGrote bijensoorten worden steeds kleiner
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in