Inspireer een ander, deel je moestuin

Fotogalerij op Facebook

Het aantal moestuin(tjes) in Nederland neemt steeds verder toe. Een geweldige ontwikkeling die De Bolster graag ondersteunt. Terug naar de oorsprong en ervaren hoe groente en fruit groeit, waar het vandaan komt en hoe mooi de natuur haar ‘werk’ doet. Om deze trends te stimuleren heeft De Bolster een fotogalerij open gesteld voor iedereen die een foto van zijn of haar moes- of bloementuin wil delen.

“Als je met liefde en passie in je tuin werkt, is het natuurlijk ook mooi als je erkenning hiervoor krijg”, aldus Frank Vosselman, directeur en eigenaar De Bolster. “Door een foto te maken en deze te plaatsen krijg je reactie van je omgeving, maar je kunt niet elke keer je vrienden en familie enthousiasmeren met jouw tuin. En daarom hebben wij een fotogalerij op onze Facebook geopend waar iedereen die dat wil zijn tuinfoto’s kan plaatsen.”

Tuinieren is wat De Bolster betreft geen wedstrijd. Daarom zijn er geen prijzen verbonden aan het plaatsen van foto’s. Door foto’s te plaatsen kunnen deelnemers anderen inspireren. Door zelf in de fotogalerij te gaan bladeren kun men juist ge├»nspireerd worden door anderen. Daar is het allemaal om te doen.

Klik hier voor meer informatie.

BRONBiojournaal
Vorig artikelKoester onze regenwormen!
Volgend artikelOud zaad heeft gouden toekomst
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.