Intratuin introduceert biologische bloeiers

38 % van de Nederlandse huishoudens wil kiezen voor biologisch geteelde bloeiers.

Uit recent onderzoek van tuincentrumketen Intratuin blijkt dat de interesse voor biologische planten van steeds meer Nederlanders groeit. 38 % van de Nederlandse huishoudens geeft aan in de toekomst te willen kiezen voor biologisch geteelde bloeiers. Biologisch is voor hen meer dan een keurmerk. Het staat voor een bijdrage aan de biodiversiteit in de persoonlijke leefomgeving en een bewustere manier van leven.

Reden voor tuincentraketen Intratuin om het assortiment biologisch groen uit te breiden. Algemeen directeur Peter Paul Kleinbussink: “Boven op ons brede groenassortiment bieden we onze klanten nu ook de keuze tussen duurzaam gekweekte planten en biologische planten. Hiermee maken we biologische planten voor alle groenliefhebbers bereikbaar. Het biologisch groenassortiment wordt het komende jaar nog verder uitgebreid. Zo kan de klant ieder seizoen genieten van biologische bloeiers en voorzien we het hele jaar in de behoefte van onze klant.”

BRONGroene Ruimte
Vorig artikelVolkstuinen toevluchtsoord voor akkerplanten
Volgend artikelAkkerplanten overleven op begraafplaatsen
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in