Pop up center Gaaf Groen geopend in Alkmaar

Informatie en inspiratie over biologisch tuinieren, permacultuur, lokaal voedsel, zelfvoorzienend leven en nog veel meer!

Op 30 augustus is het Gaaf Groen Pop Up Center in Alkmaar geopend. De deelnemers en bezoekers waren meer dan enthousiast. De bezoekers bleven urenlang ‘plakken’ om informatie uit te wisselen en gewoon te genieten van de mooie muziek, het heerlijke eten en de producten van een grote diversiteit inspirerende bedrijven.

Het Pop Up Center kreeg al gauw de naam ‘PUC’ in plaats van ‘Pop Up Center’. PUC is vanaf 2 september geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Op de zondagen is er ruimte voor diverse dagthema’s, zoals opvoeding & gezin, streek- en bakfietsmarkt, herfstmarkt, eerlijke kleding, diergezondheid, alternatieve energie en de pure keuken.

Daarnaast vinden bij PUC allerlei workshops plaats, zoals het bouwen van een houtgestookte pizzaoven, wilgen vlechten, pottenbakken & raku stoken, kleding maken, moestuinieren en kooklessen. PUC is een leer- en doeplaats om oude ambachten en nieuwe technieken voor een duurzaam leven te ontdekken en te leren.

Bezoek de website voor meer informatie.

BRONBiojournaal
Vorig artikelCompost ook goed voor het klimaat
Volgend artikelSuccesvol ecologisch moestuinieren dankzij een gezonde bodem
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.