Zelf kiemzaden kiemen

Doe 't lekker zelf!

Kiemzaden

De Peuleschil uit Rottevalle introduceerde in 2012 een lijn ‘Doe ’t lekker zelf’-kiemzaden.  “De kiemzaden verkopen echt goed. Er zijn dus al heel wat ’thuiskiemers’ actief”, vertelt Adrie Klaassen. “Een glazen weckpot of een ondergrond van watten is voldoende.”

Adrie is overtuigd van het potentieel van het concept. Naast de losse zakjes met zaden is via de webshop ook een zogenaamd ‘Thuiskiem-pakket’ verkrijgbaar. “In het pakket zitten naast de weckpot twee zakjes zaad, Alfalfazaad en Radijszaad, een informatiefolder en andere benodigdheden voor de weckpotmethode: een horrengaasje en elastiek. Succes verzekerd.”

Tot het assortiment behoren Alfalfazaad, Adukibonen, Berglinzen, Brassicamix, Broccolizaad, China Rose, Chinese Preiszaad, Gierst kiemzaad, Groene Erwten, Groene Linzen, Kiemmix zaad, Meiraapzaad, Mosterdzaad (wit), Radijszaad, Red Clover, Rode Koolzaad, Rucolazaad, Sangozaad, Tarwegraszaad, Tuinkerszaad, Taugébonen en Zonnebloempitten.

Meer informatie: www.depeuleschil.nl

VIABiojournaal
Vorig artikelVals zaaibed
Volgend artikel24 oktober: Van Goede Grond Manifestatie
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in