18 april: Workshop De eetbare tuin

Opzetten van een teeltplan en vruchtwisselingschema

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op zaterdag 18 april organiseren Luuk Schouten, biologisch tuinder van Tuinderij Eyckenstein en Agnes Looman een workshop ‘De eetbare tuin’. Een workshop vol afwisseling tussen theorie en praktijk aan het begin van het seizoen over het opzetten van een eigen eetbare tuin. De organisatoren gaan in op het zelf telen groente en kruiden. De deelnemers leren het opzetten van een eenvoudig teeltplan en vruchtwisselingschema.

De praktijkdag begint om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur. De deelnemers gaan naar huis met zelf gezaaide pompoen, courgette, sla, kruiden en pootaardappels, zodat ze thuis direct aan de slag kunnen. Kosten: 45 euro.

Voor meer informatie: landgoedgroenten.nl

Vorig artikelRauwdouwers: kinderen met een moestuinabonnement
Volgend artikelDe Bolster maakt van de tuin een restaurant
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.