Biologische bloembollen op de Keukenhof

Samenwerking zorgt voor breed assortiment biologische bloembollen

Keukenhof

Mosselman Holland BV, Mantel Holland BV en G.Lubbe & Zoon zijn een meerjarige samenwerking aangegaan voor hun assortiment biologische bloembollen. In de verwilderingtuin op de Keukenhof 2016 bloeit een deel van dit assortiment. Biologische bloembollen zijn een goed alternatief voor de reguliere bloembollen.

De consument wordt steeds bewuster en kiest vaker voor biologisch geteelde producten, zo ook voor biologische bloembollen. Deze dragen bij aan het creëren van een gezonde voedselbron voor diverse insecten en een gezonde leefomgeving. De productiemethoden bij het telen van deze bloembollen zorgen voor een lagere milieubelasting. Bovendien zorgen deze biologische bloemen ook nog eens voor gezonde voeding voor bijvoorbeeld vlinders en bijen.

De bloembollen van Mosselman, Mantel en Lubbe vallen onder het BIO-label en zijn Skal-gecertificeerd. Dit houdt in dat het gehele biologische teelt- en verwerkingsproces gecontroleerd en gecertificeerd is. Aan deze teelt worden hoge kwaliteits- en milieueisen gesteld. De samenwerking tussen deze drie bedrijven zorgt voor een breed en verantwoord assortiment aan biologisch geteelde bloembollen.

Voor meer informatie: www.organicflowerbulbs.com

BRONOrganic Flower Bulbs
Vorig artikelLente ontwikkelt zich tergend traag
Volgend artikelEind augustus: Nacht van de Vleermuis
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in