14 september: Avondklas bio-imkerij De Oase

Oud-leerling van Warmonderhof vertelt over zijn werk

Oud-leerling van Warmonderhof, Elmar Mook, reist met z’n bijenvolken door Nederland. Hij biedt bestuiving en verkoopt honing. Maandag 14 september 2015 om 20:00 uur vertelt hij in de Hofzaal van de school wat voor hem wezenlijk is bij het houden van bijen. Elmar vertelt over de dracht, de vorm van de kast, de schone materialen, geen manipulatie, het eko-merk en onverhitte honing. En hij vertelt hoe hij dit aanpakt als jonge ondernemer. Deze avond kunt u zijn honing kopen. Kijk op www.imkerijdeoase.nl voor meer informatie.

Over de Avondklassen

De Avondklassen van Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12, 8251 PC Dronten. Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl

BRONBiojournaal
Vorig artikelSuccesvol ecologisch moestuinieren dankzij een gezonde bodem
Volgend artikel27 september: Boerenbeleving bij De Kromme Lepel
Jurgen Nijhuis, woont en werkt in Heiloo (NH) als websitebouwer en schrijver. Hij is de hoofdredacteur van PuurTuinieren en tuiniert zelf in sier- en moestuin.