20 en 21 juni : Gaaf Groen in Den Haag

Lezingen, workshops, plantenbeurs en gezonde voeding

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni vindt Gaaf Groen plaats in Den Haag. “Dit is een eigentijdse en sprankelende beurs voor mensen die hun leven willen veranderen zodat de aarde weer een paradijs kan worden. Twee dagen om te leren hoe we weer gezond en gelukkig kunnen worden met tientallen bijzonder leuke bedrijven en

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni vindt Gaaf Groen plaats in Den Haag. “Dit is een eigentijdse en sprankelende beurs voor mensen die hun leven willen veranderen zodat de aarde weer een paradijs kan worden. Twee dagen om te leren hoe we weer gezond en gelukkig kunnen worden met tientallen bijzonder leuke bedrijven en een uitgebreid programma met lezingen, workshops en overheerlijke gezonde voeding”, vertelt Bea Möllers.

Nieuw op Gaaf Groen is de plantenbeurs voor hobbytuinders die zelf teveel plantjes hebben gekweekt of nu al te veel oogst hebben. Zij hebben de mogelijkheid om deze tijdens de beursdagen te verkopen. De tuinders krijgen een gratis plaats aangeboden. Voor meer informatie of aanmelden (vol is vol) kan een mailtje gestuurd worden naar info@gaafgroen.nl.

Adres: de Uithof, Jaap van Edenweg 10, Den Haag. Parkeren is gratis.
Data: zaterdag 20 juni van 11:00 tot 20:00 uur en zondag 21 juni van 11:00-17:00 uur.

Voor meer informatie: gaafgroen.nl